Bedste rejsetidspunkt Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i, Armenien

Bedste rejsetidspunkt Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i, Armenien

Den bedste rejsetidspunkt til Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i i Armenien er fra Maj til September, hvor der er en een behagelig og varm temperatur og næsten ingen nedbør. Den højeste gennemsnitstemperatur i Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i er 30°C i Juli og den laveste er 2°C i Januar. Vejret og klimaet i Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i er velegnet til en solferie.

Det gennemsnitlige klimatal for Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i ligger på 8,5. Dette er baseret på forskellige faktorer, såsom gennemsnitstemperaturer, muligheden for nedbør og vejroplevelser fra andre.

Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i har 2 typer klima, nemlig steppe klima og fastlandsklima. Hvis du vil vide mere om gennemsnitstemperaturerne i Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i eller om hvornår det meste sne og regn falder, så kan du finde det herunder. Så er du godt forberedt. Vores månedlige gennemsnitlige klimainformationer er baserede på data fra de sidste 30 år.

Klima Amenayn Hayots’ Kat’oghikos Yeghiazar A Aynt’ap’ts’i per måned

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
2°C 4°C 8°C 15°C 21°C 26°C 30°C 30°C 25°C 18°C 10°C 4°C
5
mm
5
mm
9
mm
15
mm
31
mm
36
mm
33
mm
30
mm
23
mm
14
mm
4
mm
5
mm