Bedste rejsetidspunkt Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri, Armenien

Bedste rejsetidspunkt Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri, Armenien

Den bedste rejsetidspunkt til Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri i Armenien er fra Juni til August, hvor der er en een behagelig temperatur og minimalt nedbør. Den højeste gennemsnitstemperatur i Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri er 23°C i Juli og den laveste er -3°C i Januar. Vejret og klimaet i Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri er velegnet til en vintersport.

Det gennemsnitlige klimatal for Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri ligger på 6,0. Dette er baseret på forskellige faktorer, såsom gennemsnitstemperaturer, muligheden for nedbør og vejroplevelser fra andre.

Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri har 2 typer klima, nemlig steppe klima og fastlandsklima. Hvis du vil vide mere om gennemsnitstemperaturerne i Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri eller om hvornår det meste sne og regn falder, så kan du finde det herunder. Så er du godt forberedt. Vores månedlige gennemsnitlige klimainformationer er baserede på data fra de sidste 30 år.

Klima Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri per måned

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
-3°C -2°C 2°C 9°C 14°C 20°C 23°C 23°C 19°C 12°C 5°C -1°C
41
mm
47
mm
78
mm
79
mm
113
mm
89
mm
83
mm
69
mm
61
mm
59
mm
40
mm
50
mm