Bedste rejsetidspunkt Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri, Armenien

Bedste rejsetidspunkt Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri, Armenien

Den bedste rejsetidspunkt til Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri i Armenien er fra Maj til September, hvor der er en een behagelig og varm temperatur og næsten ingen til minimalt nedbør. Den højeste gennemsnitstemperatur i Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri er 31°C i Juli og den laveste er 2°C i Januar. Vejret og klimaet i Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri er velegnet til en solferie.

Det gennemsnitlige klimatal for Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri ligger på 8,4. Dette er baseret på forskellige faktorer, såsom gennemsnitstemperaturer, muligheden for nedbør og vejroplevelser fra andre.

Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri har 2 typer klima, nemlig steppe klima og fastlandsklima. Hvis du vil vide mere om gennemsnitstemperaturerne i Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri eller om hvornår det meste sne og regn falder, så kan du finde det herunder. Så er du godt forberedt. Vores månedlige gennemsnitlige klimainformationer er baserede på data fra de sidste 30 år.

Klima Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri per måned

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
2°C 4°C 9°C 16°C 21°C 27°C 31°C 30°C 25°C 18°C 10°C 5°C
20
mm
18
mm
29
mm
36
mm
55
mm
45
mm
33
mm
30
mm
25
mm
23
mm
12
mm
20
mm